Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ліфтова шахта

rian.com.ua

Четвер, 13 вересня 2018, 11:07

Цьогоріч на модернізацію ліфтів у Львові передбачено 40 мільйонів

ліфтова шахта

За ці кошти у місті планують відремонтувати та замінити 57 ліфтів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Цього року за кошти міського бюджету у розмірі 40 млн грн заплановано відремонтувати 57 ліфтів. Йдеться про ліфти в будинках ЛКП, ОСББ та закладах охорони здоров’я. Найбільше ліфтів у цьому році планують відремонтувати у Шевченківському районі – 14.

Цього року з міського бюджету виділено 2 млн грн на капітальний ремонт 7 ліфтів у будинках ОСББ, 4 млн грн на капітальний ремонт 3 ліфтів у закладах охорони здоров’я. Також 34 млн грн передбачено на заміну 47 ліфтів у всіх районах міста: 3 ліфти у Галицькому районі Львова, 9 – у Сихівському, 9 – у Залізничному, 14 – у Шевченківському, 8 – у Франківському та 4 – у Личаківському районі.

У 2018 році на капітальний ремонт ліфтів у Галицькому районі було виділено 1,5 млн грн., а на капітальний ремонт ліфтів у Франківському районі було виділено 7 млн грн. У планах відремонтувати 8 ліфтів.

На ремонт ліфтів у Шевченківському було виділено 10 млн грн. У планах відремонтувати 14 ліфтів. 6 ліфтів вже є змонтовані. Через два тижні ще у 6 ліфтах почнуть монтувати кабіни.

Нагадаємо, львівські депутати затвердили програму модернізації ліфтів на 2017-2023 роки ще у червні 2017 року. Загалом у Львові ремонту потребують 2189 ліфтів, що становить 996,9 млн грн.

У 2016 році на ремонт 66 ліфтів та заміну 16 ліфтів було виділено 10,7 млн грн з бюджету Львова.

Зазначимо, цьогоріч на Львівщині також планують встановити нові або відремонтувати ліфти у 10 обласних лікарнях.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.