Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Білецький

Понеділок, 17 вересня 2018, 15:03

Білецький провів зустріч зі своїми львівськими прибічниками

Андрій Білецький

Bиступ народного депутата відбувся у Львівському державному палаці естетичного виховання учнівської молоді.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Вчора, 16 вересня, у Львівському державному палаці естетичного виховання молоді, відбулася зустріч львів'ян із лідером політичної партії "Національний корпус" Андрієм Білецьким.

Під час зустрічі також був презентований фільм, що описав присутнім про діяльність полку "Азов" у зоні антитерористичної операції та про громадські ініціативи "Національного корпусу". Зокрема про те, що нацкорпусівці підтримують ідеї традиційних сімейних цінностей, важливості фізичної підготовки, здають кров та намагаються "зробити всиновлення мейнстрімом".

Що стосується самого виступу екс-командира полку "Азов" і народного депутата Андрія Білецького, то під час своєї промови він критикував владу за її бездіяльність, звинувачував політиків Андрія Портнова та Віктора Медведчука за співпрацю з сепаратистами та передрікав важкі часи для України та її народу у 2019 році.

"Ми з вами бачимо, що сьогоднішнім очільникам України простіше стояти з плакатами про те, що "не забудемо Василя Стуса", аніж насправді взятись до справи. Я говорю про те, щоб нарешті зізнатись українському народові, що це не здоровий стан речей, коли кум Путіна – постійний представник Президента України на перемовинах у Мінську, що він його бізнес-партнер. І на сам кінець взяти й нарешті посадити Медведчука або обміняти його на всіх наших побратимів, яких сотнями зараз утримують у так званих "ДНР" та у в’язницях Росії", – заявив Андрій Білецький.

Також Білецький нагадав львів'янам про важку ситуацію в Азовському морі, яке росіяни взяли під свій фактичний контроль та ще раз розкритикуваав чинну владу за розбазарювання національного флоту.

Додамо, що на подію зібралось близько двохсот п'ятдесяти людей.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.