Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

житло

Середа, 19 вересня 2018, 10:43

На програму придбання житла для учасників АТО на Львівщині виділили більше 9 мільйонів

житло

Програма виконується на умовах співфінансування.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора, 18 вересня, під час чергової сесії Львівської обласної ради депутати внесли зміни до Комплексної програми соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні.

Відтак, згідно із "Порядком придбання житла для учасників антитерористичної операції та родин Героїв Небесної Сотні" обсяг співфінансування з районних, міських, сільських, селищних бюджетів і бюджетів об’єднаних територіальних громад та міст обласного значення в сукупності становить не менше 25% розрахункової вартості житла. Обсяг обов’язкового співфінансування з міського бюджету м. Львова становить не менше 40% розрахункової вартості житла.

"На виконання завдань Програми придбання житла для учасників АТО та родин Героїв Небесної Сотні на умовах співфінансування в обласному бюджеті передбачено 9 755 400 гривень", – заявила директорка департаменту соціального захисту Львівської ОДА Наталія Кузяк.

Зазначимо, упродовж 2015-2017 років 164 сім’ї загиблих учасників АТО та учасники АТО з інвалідністю отримали нові квартири. Ще 43 сім’ї отримали кошти на рахунки на майбутнє житло.

Нагадаємо, що у вересні міськрада надала 16 квартир для львівських атовців.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.