Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 20 вересня 2018, 17:19

У поліклініках Львова створять спеціальні місця для батьків з дітьми

Львівська міськрада

Львівські депутати підтримали петицію про створення в амбулаторіях і поліклініках Львова окремих просторів для матері та дитини.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати підтримали електронну петицію щодо організації кімнат матері та дитини в амбулаторіях та поліклініках міста. "За" проголосувало 48 депутатів.

Ще 2 травня на порталі е-петицій була зареєстрована петиція Наталії Сарканич "Організація кімнат матері та дитини в амбулаторіях та поліклініках міста", яка станом на 2 липня цього року набрала необхідних 500 голосів на підтримку, відтак міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

У тексті петиції вказано, що "матерям Львова необхідні місця для перевдягання та годування дітей у державних лікарнях та поліклініках. У багатьох державних медичних закладах для матері пропонується максимум звичайний стіл у коридорі, що створює незручності не лише для матері, а й для оточуючих, і ніяк не підтримує елементарну гігієну; в багатьох закладах не пропонують і того, та навіть замикають двері до туалету".

Відтак, депутати підтримали петицію та доручили пристосувати усі поліклініки та сімейні амбулаторії міста до потреб батьків із дітьми.

Нагадаємо, електронні петиції у Львові були введені з 22 лютого 2016 року.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.