Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

польський кордон

polradio.pl

П'ятниця, 21 вересня 2018, 11:11

Польські прикордонники готуються до страйку

польський кордон

Українсько-польский кордон під загрозою припинення руху.

Про це повідомляє Польське радіо.

До протесту готуються силові та воєнізовані служби по всій Польщі. Серед них є також співробітники Прикордонної служби, які, вимагають збільшення зарплат. План протестів вже розроблений. У жовтні у Варшаві відбудеться всепольська демонстрація співробітників цих структур, а якщо уряд не поступиться – черговим етапом буде італійський страйк.

Італійський страйк – різке зниження працівниками темпу роботи внаслідок надто суворого додержання службових інструкцій або навіть повне припинення праці за одночасного збереження їхньої присутності на робочих місцях

Неофіційно пограничники вказують, що коли дійде до італійського страйку, польсько-український кордон, фактично, буде паралізований.

Міністерство внутрішніх справ і адміністрації на запитання про те, що зробить у випадку паралічу кородону, конкретної відповіді не дало.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.