Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Kormotech

loda.gov.ua

П'ятниця, 21 вересня 2018, 13:00

Львівська компанія Kormotech відкриє завод у Європі

Kormotech

Компанія з виготовлення корму для котів та собак відкриє завод у Литві.

Про це йдеться на сайті компанії.

Українське підприємство Kormotech планує відкрити у 2019 році завод з виробництва вологого корму для котів та собак відкриють у місті Кедайняй в Литві.

Завод буде оснащено данським та німецьким обладнанням та максимально автоматизовано. Налагодження технології відбуватиметься під керівництвом українських експертів, американських консультантів та литовського проектанта. Планова потужність об’єкту – 20 000 тонн на рік.

"Ми плануємо приростати на європейських, скандинавських та ринках Америки. Виготовлятимемо продукт під власними брендами та під private label. Литва вигідна з одного боку географічно, з іншого – найбільш привабливими умовами ведення бізнесу, зокрема, податковими пільгами на 10 років", – зазначив директор Kormotech Ростислав Вовк. 

За його словами, об’єм інвестицій в обладнання складе не менше 6 млн євро, а на нове підприємство планують працевлаштувати близько 70 людей.

Зазначимо, Kormotech – найбільший виробник кормів для домашніх тварин в Україні. Будівництво заводу розпочав львівський дріжджовий завод "Ензим" у липні 2004 року, інвестувавши у будівництво 8,5 млн доларів. 

У квітні цього року у селі Прилбичі Яворівського району відкрили нові виробничі потужності Kormotech. Офіс компанії знаходиться у Львові.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.