Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Коць

Понеділок, 24 вересня 2018, 17:55

Ігор Коць: Об'єднання Громадських рад Львівщини стане важливим кроком на шляху захисту прав громадян

Ігор Коць

Голова Громадської ради при ДФС Ігор Коць підтримав об'єднання Громадських рад Львівщини заради консолідації громадськості в області. 

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Голова Громадської ради при ДФС у Львівській області Ігор Коць переконаний, що об'єднання Громадських рад Львівщини та партнерська співпраця між ними стануть важливим кроком на шляху вдосконалення механізмів реалізації прав громадян в області.

"Вважаю історичним кроком для усіх Громадських рад Львівщини розширення партнерської співпраці з метою обміну кращих практик в залученні громадян до здійснення демократичного управління державою і реалізації прав громадян в області" – заявив він.

Ігор Коць впевнений, що підписання Меморандуму про співробітництво та партнерство між Громадськими радами при Львівській ОДА та львівським Управлінням СБУ та місцевими ГУ ДФС, територіальним осередком ДАБІ, ГУ Держпраці та ГУ Держгеокадастру"

"Підписання Меморандуму підтверджує готовність громадськості акумулювати зусилля задля належної реалізації усіх поставлених завдань. У свою чергу Громадська рада при ДФС у Львівські області надалі продовжуватиме працювати над захистом прав підприємців та створювати сприятливі умови для надходження нових інвестицій та розвитку Львівщини" – наголосив голова Громадської ради при ДФС у Львівській області.

Нагадаємо, сьогодні, 24 вересня, у залі засідань Львівської обласної державної адміністрації підписали Меморандум про співробітництво та партнерство між Громадськими радами при Львівській ОДА, львівським Управлінням СБУ, місцевими ГУ ДФС, територіальним осередком ДАБІ, ГУ Держпраці і ГУ Держгеокадастру.

Метою меморандуму є консолідація зусиль Громадських рад для напрацювання практик участі громадськості у процесі прийняття рішень з питань формування і реалізації державної політики. Усі сторони висловили готовність до співпраці та посилення координаційної діяльності задля досягнення спільних цілей. Меморандум набирає чинності з дня його підписання строком на п'ять років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.