Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

together.lviv.ua

Середа, 10 жовтня 2012, 12:32

Депутати міськради готуються підтвердити рішення про незадовільну роботу Садового у 2011 році

Завтра, 11 жовтня, на засіданні сесії Львівської міської ради більше, ніж 61 депутат підтвердять своє попереднє рішення щодо визнання незадовільною роботи міського голови Львова Андрія Садового у 2011 році.

Про це «Варіантам» повідомив депутат Львівської міської ради від ВО «Свобода» Любомир Мельничук.

«Незадовільну оцінку роботи Садового підтримали більше двох третин депутатів. Зауваження, які є, будуть обговорені, і депутати можуть ще раз підтвердити оцінку роботи міського голови», - розповів Мельничук.

Любомир Мельничук вважає, що коли б депутатів влаштовувала діяльність мера Садового у 2011 році, то вони б на попередньому засіданні дали позитивну оцінку.

«Що могло змінитися в діяльності міського голови у 2011 році за два тижні? - Риторично запитує Мельничук. - Депутати завтра зможуть переконатися у правильності свого рішення, прийнятого на попередньому засіданні».

Нагадаємо, на минулому засіданні сесії Львівської міської ради, 27 вересня, депутати визнали незадовільною роботу виконавчих органів міськради за 2011 рік.

Міський голова Львова Андрій Садовий не підписав ухвалу про визнання його роботи незадовільною, пояснивши, що в ухвалі багато речей, які є просто компіляцією фактів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.