Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

університет Франка

Середа, 26 вересня 2018, 16:00

ЗНО-2019 стартує 20 травня

університет Франка

Зовнішнє незалежне оцінювання 2019 року проходитиме з 20 травня до 12 липня.

Про це повідомила прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти.

Міністерство освіти і науки України затвердило наказ, яким встановило дату проведеннязовнішнього незалежного оцінювання 2019 року.

Відтак, ЗНО-2019 проходитиме з 20 травня до 12 липня, а кожен зареєстрований учасник має право пройти тести щонайбільше з 4 навчальних предметів. Загалом ЗНО відбуватиметься з одинадцяти навчальних предметів: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова.

Випускникам шкіл результати ЗНО з трьох навчальних предметів буде зараховано як результати державної підсумкової атестації. Вони мають обов’язково скласти українську мову і літературу; математику або історію України (на вибір); ще один предмет з переліку (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова).

Додамо, що Львівщина увійшла  у трійку лідерів за результатами ЗНО-2018.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.