Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

львівське сміття

Середа, 26 вересня 2018, 17:19

Садовий розпорядився розробити норми з вивезення львівського сміття

львівське сміття

Андрій Садовий створив робочу групу для визначення норм з вивезення сміття у Львові.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №504 від 24 вересня 2018 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу з визначення норм надання послуг з вивезення побутових відходів у Львові.

"З метою перегляду норм надання послуг на вивезення побутових відходів у м. Львові, утворити робочу групу з визначення норм надання послуг з вивезення побутових відходів у м. Львові", – йдеться у документі.

Керівником робочої групи став  в.о. директора департаменту з питань поводження з відходами міськради Сергій Сало, а у склад робочої групи увійшли: директор ЛКП "Транспортна фірма "Львівспецкомунтранс" Тарас Стефанишин, голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський та голова Франківської районної адміністрації Орест Тимчишин.

Згідно із розпорядженням, робоча група до 16 листопада цього року має подати на затвердження виконавчому комітету Львівської міськради норми надання послуг з вивезення побутових відходів у Львові.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства Геннадія Васьківа.

Додамо, Львівська ОДА вивозить сміття з міста з кінця червня 2017 року. Протягом цього року міська рада має виділити Львівській ОДА 300 млн грн на львівське сміття, у 2019 році – 150 млн грн.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.