Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 27 вересня 2018, 16:39

Туристи зможуть заощаджувати на відпочинку у Львові

Львів

У Центрі туристичної інформації презентували Lviv City Card.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні у Львові презентували туристичну картку Lviv City Card, яка включає безкоштовний проїзд в електротранспорті, вхід у близко 20 музеїв та галерей, оглядові екскурсії містом, підйом на вежу Ратуші, картку мобільного оператора і знижки у закладах-партнерах громадського харчування.

Картка має різні терміни дії (24, 48 та 72 години) і коштує 250 грн, 350 грн та 450 грн відповідно. Її можна придбати у Центрах туристичної інформації, готелях або хостелах, а також за допомогою мобільного додатку Lviv City Card.

Для запуску проекту з міського бюджету виділили 40 тисяч гривень.

Також на презентації Lviv City Card Львівська міська рада підписала меморандум про співпрацю з партнером проекту lifecell. Відповідно до документу, сторони облаштовуватимуть смарт-парковки, та систему "розумного" освітлення вулиць.

До того ж, компанія lifecell надасть Львівській міській раді систему масового сповіщення ENS, яка дозволяє за декілька секунд сповістити людей про екстренну ситуацію. Партнери сприятимуть підключенню лювівських шкіл до хмарних сервісів GSuite та створенню онлайн-щоденників. Таким чином міськрада Львова планує покращити рівень життя у місті завдяки використанню ІТ технологій.

Нагадаємо, цьогоріч дві громадські організації Львова отримали від міськради кошти для створення нових туристичних локацій у місті. Також у січні цього року до трьох центрів туристичної інформації звернулися майже 3 000 осіб. Більшість туристів, що приїздили на Різдво до Львова, були з Києва і Одеси.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.