Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

хміль михайло

Четвер, 27 вересня 2018, 18:48

Нардеп Хміль розв'язання проблеми міграції бачить у продовженні реформи

хміль михайло

Народний депутат Михайло Хміль ув'язує розв'язання проблеми міграції з конкретними реформами та активізацією міжнародних відносин.

"Ми навряд чи зможемо зупинити зовнішню міграцію українців. Але ми маємо створити такі умови в Україні, щоб роботодавці, інвестори платили нашим громадянам щонайменше втричі вищу від мінімальної зарплату (як це, зокрема, передбачено законопроектами про податкові та митні преференції для мережі виробничих майданчиків - Індустріальних парків)", – заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Михайло Хміль він в ефірі Першого Західного.

Михайло Хміль вважає, що дипломатичні установи Україні мають активніше працювати за кордоном, забезпечуючи постійний зв’язок українців з Батьківщиною.

"Держава також маємо забезпечити реальну підтримку для українців, які поїхали з України чи то на роботу, чи на навчання (в особі працівників відповідних консульств, посольств), щоб вони відчували зв‘язок зі своєю Батьківщиною" – наголосив він.

Найскладніше завдання – це заохотити повернутись в Україну тих, хто пов’язав свої плани з постійним проживанням закордоном.

"Наразі найважчим завданням буде заохотити через відповідну державну політику повернутися в Україну тих, хто виїхав звідси. Наші громадяни мають мати вільні можливості тут, вдома, започатковувати свої стартапи чи самореалізовуватись", – зауважив він.

Нагадаємо, Львівська ОДА проводить інформаційну кампанію "Живи в Україні, працюй в Україні". Обговоренню цієї теми був присвячений ефір Першого Західного.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.