Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

закинута будівля на вул. Зеленій

google.com.ua

П'ятниця, 28 вересня 2018, 12:00

На вулиці Зеленій збудують новий офісний центр і паркінг

закинута будівля на вул. Зеленій

Львівська міськрада дозволила звести на місці лаботарорного корпусу та складу металів офісний центр з паркінгом.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на реконструкцію ТзОВ "Бізнес Естейт" нежитлового приміщення лабораторного корпусу з надбудовою під офісну будівлю та
складу металів під паркінг на вул. Зеленій, 115б.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Офісний центр та паркінг зведуть на місці занедбаної будівлі лабораторного корпусу і складу меблів, що підлягає реконструкції та знаходиться у зоні Г-2 – торгово-ділові зони місцевого значення відповідно до зонінгу Личаківського району.

Висота офісу не повинна перевищувати 33,6 метрів, що становить орієнтовно 7-10 поверхів, а паркінг матиме у висоту 7,2 метри. Зазначимо, поблизу майбутньго офісу, на вул. Зелена, 115а, знаходиться школа ThinkGlobal – інноваційний навчальний заклад.

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТзОВ "Бізнес Естейт" зареєстроване у Львові з 2014 року на площі Петрушевича, його власницею і керівником є Леся Андрусяк, а основна діяльність підприємства – будівництво будівель.

Розмір статутного фонду ТзОВ "Бізнес Естейт" складає 2 268 870 грн.

Нагадаємо, раніше Львівська міськрада дозволила звести на вул. Дж. Вашингтона 4 багатоповерхівок, підземний паркінг і облаштувати нову смугу руху для громадського транспорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.