Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

П'ятниця, 28 вересня 2018, 13:00

У Франківському районі збудують дві нові багатоповерхівки і паркінг

будівництво у Львові

Висота будинків, згідно із містобудівною документацією, становитиме 24,5 метрів.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво ТзДВ "Дальта" багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення, підземним паркінгом зі знесенням існуючих нежитлових приміщень і будівель та реконструкцію ТП-657 на вул. В. Антоновича, 31 – вул. Грюнвальдській, 11-А.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Дві багатоповерхівки і паркінг зведуть на земельній ділянці, площею 0,3611 га, що є у комунальній власності, і призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом.

Функціональне призначення ділянок – зона Ж-2 – зона малоповерхової квартирної житлової забудови відповідно до зонінгу Франківського району.

 

Висота будинків не повинна перевищувати 24,5 метрів (від найнижчої відмітки поверхні землі до закінчення конструктивної частини будівлі), а максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки cтановить 48,93%. За приблизними підрахунками, будинки матимуть не менше 9 поверхів.

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТзДВ "Дальта" зареєстроване на вул. В. Антоновича, 31, його власниками є Володимир Мармура, Богдан Буца

Підприємство створене у 1996 році і займається виробництвом інших готових металевих виробів, наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Розмір статутного капіталу ТзДВ "Дальта" становить 58 100 грн.

Нагадаємо, сьогодні Львівська міськрада дозволила звести на місці лаботарорного корпусу та складу металів, що на вул. Зеленій, офісний центр з паркінгом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.