Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Наливайка, 11

google.com.ua

П'ятниця, 5 жовтня 2018, 12:50

У будинку-пам'ятці архітектури в центрі Львова облаштують нове кафе

вул. Наливайка, 11

Львівська міськрада дозволила влаштували заклад громадського харчування на вул. Наливайка, 11.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на реставрацію Ярославі Гавриляк з переплануванням квартири №6 на вул. С. Наливайка, 11 під заклад громадського харчування з відновленням дверного прорізу на місці віконного отвору.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Згідно із містобудівною документацією, висота майбутнього закладу громадського харчування не повинна перевищувати висоту будинку, а сама реставрація будинку, що є пам'яткою архітектури місцевого значення і розташована у межах історичного ареалу міста, повинна здійснюватися відповідно до вимог та рекомендацій управління охорони історичного середовища.

Наразі Ярослава Гавриляк має ще опрацювати паспорт кольорового опорядження фасаду та врахувати вимоги збереження традиційного історичного середовища міста.

Нагадаємо, раніше Львівська міськрада дозволила перетворити частину пам'ятки архітектури на вул. Городоцькій на апартамент-готель і ресторан.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.