Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ТОВ "Садем Трейдинг"

П'ятниця, 5 жовтня 2018, 14:43

Синютка виділив землю для сміттєзвалища фірмі, яка ніколи не займалася відходами

ТОВ "Садем Трейдинг"

За менше, ніж місяць до отримання ділянки, ТОВ "Садем Трейдинг" змінила свій вид діяльності.

Про це повідомляють "Наші гроші. Львів".

Вчора голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка дозволив ТОВ "Садем Трейдинг" розробити проект землеустрою на ділянку на території Миколаївської міськради для облаштування полігону твердих побутових відходів.

Із проханням надати ділянку для полігону компанія звернулася до Львівської ОДА ще 11 вересня 2018 року. І, у цьому ж місяці, "Садем Трейдинг" встигла перепрофіліюватися з фірми, яка займалась телефонними центрами, на товариство, яке опікується обробленням та видаленням безпечних відходів.

"13 вересня я звертався до голови Львівської ОДА Олега Синютки з проханням про розширення існуючого полігону, який на даний момент облаштовує інвестиційна фірма "Екотех". На це звернення я поки відповіді не отримав. Якщо тепер йдеться про облаштування нового полігону, то я проти", – заявив міський голова Миколаєва Андрій Щебель.

Першим засновником фірми, яка зареєстрована лише у березні цього року, був Емні Самет (Туреччина), а директором спочатку була Марина Босаковська-Кан, а потім Ілона Мацько.

У подальшому компанія змінила місце реєстрації на м. Львів, вул. Соборна, 12а, а її власником та директором став Тарас Купчак із села Унів Перемишлянського району. Іншого бізнесу він не має, навіть не був зареєстрований як приватний підприємець. Після зміни власника фірми статутний капітал було зменшено з 540 тис грн до 26,2 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.