Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Понеділок, 8 жовтня 2018, 09:44

Технологія технічних кандидатів буде застосована на повну силу, – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Більшість жінок, які будуть зареєстровані як кандидати під час президентської кампанії, очевидно, матимуть завдання працювати проти Юлії Тимошенко.

Про це повідомив голова голова Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба місцевого партосередку.

Політик зазначив, що, за його прогнозом, у виборах візьме участь не менше як 40 кандидатів.  Частина – це будуть технічні, перед  якими насправді стоятиме інше завдання, аніж боротьба за найвищий результат. 

«Я б поділив технічних кандидатів на дві категорії. Перші – це ті, які будуть мати завдання відтягнути голоси від найрейтинговіших кандидатів. А потім – у другому турі – своїми зверненнями  до виборців такі технічні  учасники закличуть виборців підтримають тих, кого слід. Друга категорія – це керівники політичних сил, що мріють влитися в якусь команду, яка піде на парламентські вибори», – наголосив Михайло Цимбалюк.

За його словами, виборча кампанія для технічних кандидатів не буде простою. Така технологія потребує не тільки фінансового ресурсу, а й організаційного. Адже одне із завдань, яке постане перед технічним кандидатом – це подати своїх представників  у виборчі комісія.

«Одразу стане  видно, хто і від кого. Тому що на рівні села, району, області люди, що мають досвід політичної  роботи, зокрема  на виборах,  – одні і ті ж. Отож, і буде зрозуміло, хто кого висунув, хто кого підтримує і хто у кого технічний», – підсумував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.