Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівське сміття

Вівторок, 9 жовтня 2018, 11:10

У лісі на Житомирщині виявили сміття зі Львова

львівське сміття

Львівський перевізник незаконно викинув сміття у Житомирській області.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора на території Новоград-Волинського лісництва в Житомирській області правоохоронці Новоград-Волинського ВП ГУНП України виявили сміття зі Львова, яке перевізник викинув прямо у лісі.

Вантажівку разом із водієм затримали, наразі проводяться слідчі дії.

"Департамент звернеться до поліції щодо вивчення питання можливої змови керівництва ЛКП "ТФ "Львівспецкомунтранс" та перевізника з метою незаконного заволодіння бюджетними коштами, які передбачені для компенсації за вивезення твердих побутових відходів", – йдеться у повідомленні Львівської ОДА,

Нагадаємо, у червні ФОП Шушкевич, що надавав послуги з вивезення побутових відходів зі Львова для ТОВ "АВЕ-Львів", незаконно викинув 12 тонн львівського сміття у селі Степ Чернігівської області.

Також раніше Держаудитслужба виявила зловживання у ЛКП ТФ "Львівспецкомунтранс" на понад 100 млн грн, однак для їх відшкодування аудитори повинні звертатися з окремим позовом до суду.

Раніше Варіанти створили карту львівського сміття та підрахували найвіддаленіше від Львова місто України, у яке його вивозили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.