Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

призовна кампанія

Середа, 10 жовтня 2018, 12:50

Львівщина відправить на службу більше 800 призовників

призовна кампанія

З 1 жовтня в Україні стартував осінній призов.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Із першого жовтня в Україні розпочався призов на строкову службу до Збройних Сил. До армії чоловіків від 18 до 27 років призиватимуть протягом 3 місяців: жовтень, листопад та грудень.

"За цей період ми повинні набрати 810 чоловік. На сьогоднішній день Львівська область спроможна подати такий ресурс. Вчора на навчання були відправленні 2 деснянських команди", – доповів головний війсковий комісар Львівської області, підполковник Олександр Тіщенко 

За його словами, Львів має проблеми з призовом, де дуже низька явка призовників у воєнкомати. Відтак, для тих осіб, які вчасно не з'явилися до військових комісаріатів, загрожуватиме адміністративна відповідальність. 

Служити львівські призовники будуть у переважно межах області. На стратегічні об'єкти та в зону АТО їх призивати не будуть.

Станом на 10 жовтня на навчання відправили 185 строковиків. Зарплата солодата призваного на строкову службу становитиме 300 грн в місяць.

Нагадаємо, що Петро Порошенко своїм указом з 1 вересня цього року збільшив термін призову на строкову військову службу у цьому році з двох до трьох місяців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.