Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будинок на пл. Міцкевича, 6/7

google.com.ua

Четвер, 11 жовтня 2018, 14:42

ЛКП отримало приміщення на площі Міцкевича, щодо якого триває судова справа

будинок на пл. Міцкевича, 6/7

КУ "Інститут стратегії культури" отримав в оренду приміщення на площі А. Міцкевича, 6/7.

Сьгоодні на сесії Львівської міської ради депутати погодили надави в оренду КУ "Інститут стратегії культури" нежитлові приміщення на площі А. Міцкевича, 6/7 у Львові. Це рішення підтримали 38 депутатів, – повідомляє кореспондент Варіантів.

Як заявила начальниця управління комунальної власності Львівської міськради Інна Свистун, загальна площа приміщення становить 135,8 кв.м і "Інститут стратегії культури" отримає його в оренду на один рік.

Під час обговорення цієї ухвали, депутати пропонували не здавати приміщення в оренду комунальній установі, а виставити його на продаж, однак, за словами Свистун, станом на сьогодні щодо цього приміщення триває судова тяганину, тому міськрада не має права його продавати. Натомість, "Інститут стратегії культури" наразі немає власного приміщення, тому приміщення на площі А. Міцкевича, 6/7 вирішили віддати комунальному закладу у користування.

Нагадаємо, у жовтні 2015 року Господарський суд Львівської області прийняв рішення щодо розірвання договору оренди цілісного майнового комплексу, укладеного між управлінням комунальної власності та ТзОВ "Кіновідеомистецький центр дозвілля "Касандра" та зобов'язано орендаря повернути управлінню цілісний майновий комплекс, розташований на пл. Міцкевича, 6/7.

"Інститут стратегії культури" у місті створили у червні 2017 року. Установа має слідкувати за виконанням Стратегії розвитку культури Львова до 2025 року. В.о. керівника установи є депутатка Львівської міської ради та координатор рекламної діяльності ТзОВ "Мистецьке об’єднання "Дзиґа" Юлія Хомчин.

 

Зазначимо, будинок №6/7 на пл. Міцкевича – пам’ятка архітектури місцевого значення, збудована у 1908-1909 рр. До 2007 року у ній діяв кінотеатр.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.