Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

нелегальна АЗС

ДФС Львівщини

П'ятниця, 12 жовтня 2018, 11:27

Впродовж серпня-вересня на Львівщині обстежили 110 АЗС

нелегальна АЗС

Із них близько десятка нелегальних АЗС припинили свою діяльність.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

в період з 14 серпня по 14 вересня у Львові та області обстежили 110 АЗС та АГЗП. За результатами обстежень виявили низку грубих порушень вимог нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки, які несуть загрозу і небезпеку для життя, здоров’я та майна мешканців Львівської області. Близько десятка нелегальних АЗС припинили свою діяльність.

Окрім цього, поліція у 2018 році провела досудове розслідування у 2 кримінальних провадженнях за фактами функціонування АЗС з порушенням норм законодавства.

Також підрозділи ГУ ДФС у Львівській області провели досудове розслідування у 3 кримінальних провадженнях за фактами незаконної торгівлі нафтопродуктами і паливом, та склали 28 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень.

Нагадаємо, цього року ДФС Львівщини проводила операцію "Акциз-2018", під час якої виявляла нелегальні АЗС. У червні стало відомо про 20 нелегальних АЗС у Львові. Тоді ж Львівська міська рада зверталася у правоохоронні органи, ДСНС і перевіряла цільове використання земельних ділянок, де розміщені такі заправні пункти, щодо фактів нелегальної торгівлі паливно-мастильними матеріалами та зрідженим природним газом.

Також голова облдерджадміністрації Олег Синютка наприкінці липня доручив ДФС та іншим контролюючим органам перевірити до 20 серпня наявність сумнівних автозаправних станцій у області.

У липні-серпні кілька таких АЗС у Львові закрили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.