Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

День захисника України

Прес-реліз,   Неділя, 14 жовтня 2018, 12:50

Михайло Цимбалюк: 14 жовтня – одна з найвеличніших дат осені

День захисника України

Саме нинішній день об’єднує чотири величні свята – свято Покрови Пресвятої Богородиці, День захисника України, день Українського козацтва та день створення Української повстанської армії.

Сьогодні ми схиляємо голови в пам'ять про тих Героїв, які загинули на Сході України, відстоюючи нашу незалежність та свободу. Складаємо глибоку шану батькам та матерям, які виховали справжніх патріотів своєї країни.

Помолімось за тих, хто зараз, незалежно від віку, національності і віросповідання несе почесну варту у війську, в лавах добровольчих батальйонів та волонтерських загонах, щоб їхня сила та мужність завжди підкріплювалася нашою любов’ю та підтримкою рідних і близьких.

Згадаймо ту багатотисячну армію відданих патріотів України, які впродовж сотень років вірно йшли на смерть заради єдиної мети –  жити в дійсно незалежній Україні. Нині низько вклоняємось кожному, хто докладав і продовжує докладати максимум зусиль у творенні європейської України

Прочитаймо щиру молитву Пресвятій Богородиці, аби захистила кожного українця та наших воїнів, подарувала нам мир та спокій.

Щиросердечно вітаю зі святом! Бажаю вам щастя, радості, добра, здоров’я, сили духу та Божої благодаті для наснаги на успішні справи в ім’я України. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.