Компанія Дубневичів придбала віллу у Львові

Четвер, 18 жовтня 2018, 10:32

ТзОВ "Будінвест" купив на аукціоні будинок на вул. Коновальця, 88, що є пам'яткою архітектури місцевого значення.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель ProZorro.Sale.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало на аукціоні у системі ProZorro нежитлові приміщення вілли, загальною площею 250,8 кв.м, на вул. Є.Коновальця, 88 у Франківському районі.

Будинок є пам'яткою архітектури місцевого значення. Збудував його для себе у 1904-1905 роках львівський будівничий Михайло Макович за участі Станіслава Деца. Будинок міськрада Львова неодноразово намагалася продати, ще у 2017році його початкова ціна становила 5 253 540 грн. Вілла розташована в межах історичного ареалу Львова і складається із підвалу, першого поверху та мезоніну.

Стартова ціна продажу становила 1 969 134 грн, а аукціон відбувся 16 жовтня, на який подали свої пропозиції 13 учасників. Переможцем обрали ТзОВ "Будінвест", що запропонувало за будинок найвищу ціну – 4 000 100 грн. 

Зазначимо, власниками "Будінвесту" є народні депутати брати Ярослав та Богдан Дубневич, Ігор Миколайчук, Віктор Коць.

Нагадаємо, у червні виконавчий комітет Львівської міської ради дозволив перетворити віллу – пам’ятку архітектури на вул. Уласа Самчука, 6 у Львові на готель. 

Крім цього, у вересні ТзОВ "Холдинг "Гранд Готель", що належить депутату Львівської міської ради Григорію Козловському, купив на аукціоні будинок на вул. П. Дорошенка, 37, першими власниками якого була родина Бачевських.

Мітки: брати Дубневичі, будінвест, комунальна власність, комунальне приміщення, новини львова, пам'ятка архітектури, продаж комунального майна, продаж приміщень на аукціоні