Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Григорій Козловський

Середа, 12 вересня 2018, 11:27

Козловський придбав колишній будинок родини Бачевських за 16 мільйонів

Григорій Козловський

ТзОВ "Холдинг "Гранд Готель" купив на аукціоні будинок на вул. П. Дорошенка, 37, першими власниками якого була родина Бачевських.

Рішення про це опубліковав сайт електронних закупівель ProZorro.Продажі.

Управління комунальної власності Львівської міської ради провело аукціон із зниженням стартової ціни на 50% 4-поверхового будинку, площею 812,6 кв. на вул. П. Дорошенка, 37 у Львові, що відразу навпроти головного відділення Укрпошти.

На аукціон виставляли нежитлові приміщення підвалу та всі 4 поверхи будинку, який був зведений у 1892–1894 роках за проектом Яна Томаша Кудельського. Першим його власником була родина Бачевських – власників відомої львівської фабрики, що виготовляла алкогольні напої.

Стартова ціна продажу становила 6,6 млн грн, а аукціон відбувся 11 вересня, на який подали свої пропозиції 13 учасників. Переможцем обрали ТзОВ "Холдинг "Гранд Готель", що запропонувало за будинок найвищу ціну – 16 932 250 грн. 

Нагадаємо, власником ТзОВ "Холдинг "Гранд Готель" є підприємець і депутат Львівської міської ради від Блоку Петра Порошенка Григорій Козловський. Окрім готелю на проспекті Свободи, він володіє готельно-ресторанним комплексом "Святослав", пивним рестораном "Королівська пивоварня" у Львові.

Крім цього, Козловський є співласником будівельної компанії Avalon, яка зведе у Львові першу 25-поверхівку. А 1 березня 2018 року він відкрив на площі Ринок, 36 новий ресторан у 5-поверховій колишній польській "кам’яниці Гєлязиновській".

У минулому році Григорій Козловський задекларував 16 млн грн доходу, 17 млн грн готівки, 13 земельних ділянок, 5 автівок та 9 квартир.

Додамо, нещодавно міськрада дозволила ТзОВ "Львів-Енергія", що належить адвокатам підприємця Григорія Козловського, збудувати ресторан у Стрийському парку.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.