Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Павільйон на вул.Уласа Самчука, 16

portal.lviv.ua

П'ятниця, 27 липня 2018, 15:47

Козловському дозволили воскресити павільйон у Стрийському парку

Павільйон на вул.Уласа Самчука, 16

Львівська міськрада дозволила ТзОВ "Львів-Енергія", що належить адвокатам підприємця Григорія Козловського, збудувати ресторан у Стрийському парку.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для проекту на реконструкцію ТзОВ "Львів-Енергія" будівлі на вул. Уласа Самчука, 16 у Стрийському парку.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Відтак, ТзОВ "Львів-Енергія" на Уласа Самчука, 16 здійснить реконструкцію приміщення під ресторан, що є на одній з головних алей парку.

Функціональне призначення ділянки – відповідно до генерального плану забудови міста, озеленені території загального користування.

Як йдеться у проекті рішення, висота забудови не повинна перевищувати 15 метрів від найнижчої відмітки поверхні землі до даху, а максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки є у межах старого приміщення. Відтак, забудовнику заборонено збільшувати площу ресторану і його висоту.

Згідно з єдиним реєстром юридичних осіб, ТзОВ "Львів-Енергія"  зареєстроване у Львові у 2017 році, займається функціюванням спортивних споруд, організуванням відпочинку та розваг, а його кінцевими власниками є Юрій Ломага і Олексій Різник, засновники ТзОВ "АВС 2017".

Додамо, Олексій Різник і Юрій Ломага є адвокатами Григорія Козловського. Зокрема, Різник представляв інтереси Козловського під час судових позовів, що стосувались недопущення бізнесмена до аукціонів купівлі об'єктів комунальної нерухомості у центрі Львова. 

Нагадаємо, у минулому році приватний підприємець Григорій Козловський задекларував 16 млн грн доходу, 17 млн грн готівки, 13 земельних ділянок, 5 автівок та 9 квартир. Він володіє "Гранд Готелем" (проспект Свободи), також власником готельно-ресторанного комплексу "Святослав", пивного ресторану "Королівська пивоварня" у Львові.

Крім цього, Григорій Козловський є співласником будівельної компанії Avalon, яка зведе у Львові першу 25-поверхівку. А 1 березня 2018 року він відкрив на площі Ринок, 36 новий ресторан у 5-поверховій колишній польській "кам’яниці Гєлязиновській".

Також Козловський є депутатом Львівської міської ради, на виборах 2015 року пройшов у складі Блоку Петра Порошенка.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.