Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад

Четвер, 18 жовтня 2018, 10:48

Львівщина відстає у будівництві сільських амбулаторій

медичний заклад

Мінрегіон запевняє, що всі умови для створення нових закладів забезпечені у повній мірі.

Про це повідомила прес-служба Кабінету Міністрів України.

На сьогодні вже затверджено 513 проектів нового будівництва амбулаторій у сільській місцевості. Загалом потреба по Україні – 688 нових амбулаторій. Також затвердженим є й питання щодо забезпечення 497 службовими автомобілями медичних працівників, які працюватимуть у нових амбулаторіях.

"Ми оцінюємо стан виконання робіт областями за дуже простими критеріями. Це розробка проектної документації, отримання експертизи, оголошення про початок будівництва, укладення договору з генпідрядними організаціями тощо", – заявив міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

За його словами, областями-лідерами в цьому питання є Харківська, Дніпропетровська, Луганська, Кіровоградська і Рівненська області, а регіонами, які відстають – Чернігівська, Львівська, Чернівецька, Одеська і Закарпатська області.

"У керівництва немає бажання активно брати участь, або не вистачає менеджерських якостей, компетенцій, фаховості та професіоналізму", – додав Зубко про ситуацію, яка склалася з областями, що відстають.

Нагадаємо, що в Україні хочуть скасувати дозвіл на заняття народною медициною. Цілительство більше не визнаватиметься медичною допомогою, що може допомогти комусь не хворіти чи вилікуватися.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.