Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Юдді Кріснанді

http://diplomat.media

П'ятниця, 19 жовтня 2018, 14:30

Індонезійська столиця Джакарта може стати економічним партнером Львова

Юдді Кріснанді

Наразі посольство Індонезії чекає офіційного підтвердження від муніципальної влади Джакарти.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 19 жовтня, у Львівському прес-клубі відбулася прес-конференція посла Індонезії в Україні Юдді Кріснанді. Під час свого виступу індонезієць заявив, що у 2017 році він зустрічався з міським головою Львова Андрієм Садовим та домовився про співпрацю міста з індонезійською столицею Джакартою.

Наразі, як заявив Кріснанді, посольство очікує підтвердження про співпрацю від влади Джакарти.

Щодо конкретних дій у налагодженні зв'язків Індонезії зі Львовом, посол виокремив наступні кроки: призначити почесного консула Індонезії у Львові, провести в місті тиждень індонезійської культури (до кінця цього або на початку наступного року), а також розвивати співпрацю в сфері ІТ.

"Львів – ринок де активно розвивається ІТ і це цікаво для нас, як для країни, яка хоче в наступні 5-10 років посісти передові позиції в цій галузі у своєму регіоні", – додав Юдді Кріснанді.

Також із його слів, в інтереси Індонезії входить розвивиток туризму між нашими країнами. Наразі українцям не потрібні візи, щоб відвідувати Індонезію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.