Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Грибовицьке сміттєзвалище

Понеділок, 22 жовтня 2018, 11:05

Суд продовжує розглядати справи щодо винних у Грибовицькій трагедії

Грибовицьке сміттєзвалище

Відбулось 20 судових засідань щодо обвинувачуваного екс-директора ЛКП «Збиранка» Богдана Горбала, його заступника Бориса Плашенка та начальника Грибовицького сміттєзвалища Олександра Куприча.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Жовківський районний суд продовжує розглядати справи екс-директора ЛКП "Збиранка" Богдана Горбаля, його заступника Бориса Плашенка та начальника Грибовицького сміттєзвалища Олександра Куприча, яких звинувачують у порушенні правил екологічної безпеки на полігоні біля с. Великі Грибовичі, що призвело до загибелі людей, - йдеться у повідомленні. 

Жовківський районний суд провів 20 судових засідань. 

Також завершенно досудове розслідування стосовно начальника Управління житлового господарства Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, який будучи відповідальним за роботу ЛКП "Збиранка" не забезпечив інженерну стійкость полігону для відходів, що спричинило зсуви. 

Наразі обвинувальний акт проти нього скерували до Галицького районного суду Львова.

Нагадаємо, нещодавно Жовківський райсуд зобов'язав чинного директора львівського комунального підприємства "Збиранка", Віталія Пугача, виплатити штраф за перешкоджання журналістській діяльності. У травні цього року він  напав  на журналістів Львівського порталу на території Грибовицького сміттєзвалища.  

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.