Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівське сміття

Понеділок, 22 жовтня 2018, 12:36

Синютка дозволив облаштовувати сміттєзвалище у селі Залужжя

львівське сміття

Львівська облдержадміністрація виділила Новояворівській міській раді земельну ділянку площею 5 га для подальшого облаштуваненя на ній полігону твердих відходів.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки від 18 жовтня 2018 року.

Олег Синютка затвердив технічну документацію із земеустрою, відповідно до якої ділянку площею 5 га на території села Залужжя, передають Новояворівській міській раді для подальшого облаштування на цих землях полігону твердих побутових відходів. 

"Затвердити Новояворівській міській раді технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 5,00 га (кадастровий номер – 4625884500:08:000:0006, КВЦПЗ – 11.02), розташованої за межами населеного пункту на території Залузької сільської ради Яворівського району Львівської області, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для облаштування полігону твердих побутових відходів)", - йдеться у документі. 

Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника голови обласної держадміністрації. 

Нагадаємо, нещодавно Львівська міськрада перерахувала до обласного бюджету 25 млн грн за вивезення сміття зі Львова, а також на виконання підписаного у квітні 2017 року "сміттєвого" меморандуму.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.