Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

промисловість Львівщини

Четвер, 25 жовтня 2018, 15:10

На Львівщині збільшилося виробництво хімічної продукції

промисловість Львівщини

У січні-вересні, порівняно з цими місяцями 2017 року, виробництво промислової продукції в області збільшилося на 2,9%.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Зокрема, у переробній промисловості виробництво зросло на 5,4%, добувній промисловості і розробленні кар’єрів – на 5,1%, на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – знизилося на 10,2%. 

У переробній промисловості збільшення обсягів промислової продукції
відбулося на підприємствах з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (на 11,2%), машинобудування (на 8,4%), з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції (на 4,9%), з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності (на 4%), з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (на 1,1%).

Зменшили випуск промислової продукції підприємства металургійного
виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання (на 1%), з виробництва основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів (на 0,7%), з текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів (на 0,5%).

Нагадаємо, у січні-серпні, порівняно з цими місяцями 2017 року, виробництво промислової продукції в області збільшилося на 4%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.