Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Дослідний завод "Хвиля"

spfu.gov.ua

Понеділок, 29 жовтня 2018, 16:07

Львівський "Дослідний завод "Хвиля" продали за 60 млн грн

Дослідний завод "Хвиля"

Фонд держмайна Львівщини продав львівський завод "Хвиля" у системі електронних торгів ProZorro на 47 млн грн дорожче ніж початкової вартості. 

Про це повідомляють на сторінці ProZorro.Продажі у Facebook.

Відділення Фонду держмайна України у Львівській області продало "Дослідний завод "Хвиля" за 60 млн грн, що на 47 млн грн дорожче від початкової вартості (12 622 100 грн).

Участь у торгах взяли 7 фірм. 

Переможцем аукціону стало ТзОВ "Західний торгівельний ресурс". 

Підприємство зареєстроване у селі Київець Миколаївського району. Засновником є Шевчук Діана Володимирівна. Вид діяльності фірми – оптова торгівля м'ясом і м'ясними продуктами. Це зазначено на бізнес-платформі YouControl.

Відтепер "Західний торгівельний ресурс" стане власником складально-монтажного корпусу площею 5292,2кв.м; адміністративно-побутового корпусу площею 3792,1 кв.м; водопровідної насосної станції площею 181,0 кв,м; допоміжного корпусу площею 2252,8 кв.м; механозаготівельного корпусу площею 5710,4 кв.м, які входять до майнового комплексу львівського "Дослідного заводу "Хвиля", на якому проектували та збирали системи керування технологічними процесами.

Найближчим часом Фонд державного майна укладе договір про купівлю-продаж львівського заводу.

Нагадаємо, за два місяці в Україні продали 150 об'єктів малої приватизації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.