Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

граната

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 30 жовтня 2018, 10:15

На Пустомитівщині затримали чоловіка, який погрожував підірвати будинок

граната

В будинку перебувала дружина зловмисника та її родина.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 29 жовтня, близько 18:30 год. до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл Пустомитівського району 53-річний раніше судимий місцевий житель погрожує підірвати гранату в будинку, де перебуває його дружина та її родина. 

На місце події  прибули керівництво Головного управління Національної поліції у Львівській області, слідчо-оперативна група Пустомитівського відділу поліції, вибухотехніки  та спецпризначенці КОРДу. 

"Чоловік не йшов на жодні перемовини та погрожував підірвати будинок. У дію було введено спецоперацію "Грім", спецпризначенці взяли штурмом будинок. Зловмисника затримано. Постраждалих немає. На місці працює слідчо-оперативна група, гранату РГД-5 вилучено", – зазначив очільник поліції Львівщини Валерій Середа. 

Наразі проводиться огляд будинку з метою перевірки на наявність іншої зброї, походження  гранати РГД-5  – встановлюється. Зловмисника затримано згідно ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому міру запобідного заходу.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Проводиться досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.