Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

АЗС WOG

Четвер, 1 листопада 2018, 10:39

АЗС WOG може перейти до Фірташа

АЗС WOG

Група "Континіум", куди входить мережа АЗС WOG, має численні борги перед компаніями Group DF Дмитра Фірташа.

Про це повідомляє Економічна правда.

Голова ради групи компаній Group DF Дмитро Фірташ, кілька років тому став міноритарним акціонером нафтового бізнесу групи "Континіум" і планує розширити свій пакет у мережі заправок WOG до контрольного.

Станом на сьогодні "Континіум" винна сотні мільйонів Дмитру Фірташу. 

У Group DF Фірташа неодноразово спростовували інформацію про переговори щодо купівлі частки в WOG, однак він був серед акціонерів нафтового бізнесу групи "Континіум". Ще на початку 2013 року олігарх отримав 6,55% акцій кіпрської OWG Oil West Limited в обмін на списання боргів близьких до "Континіуму" компаній у "Надра банку".

Фірташ протягом 2011-2013 років  інвестував у компанію близько 150 млн дол. Ці кошти були виділені на конкретні інвестиційні проекти: будівництво або купівлю АЗС. 

У випадку продажу компанії Дмитро Фірташ може порушити питання про повернення своїх інвестицій у WOG переоформленням частини активів компанії на свої структури.

Нагадаємо, Дмитро Фірташ перебуває у Австрії. Ще 13 березня 2014 року австрійська поліція арештувала Дмитра Фірташа у Відні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.