Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

майданчик для збору сміття

П'ятниця, 2 листопада 2018, 13:00

До кінця року у Галицькому районі облаштують майданчик для збору будівельного сміття

майданчик для збору сміття

Новий пункт створять на вул. Льва, 4а.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив організацію майданчика для збору великогабаритних та дрібних будівельних відходів Галицькому районі Львова на вул. Льва, 4а. 

Про це повідомляє кореспондент Варіантів

Новий майданчик від львів'ян безкоштовно прийматиме великогабаритні відходи, меблі, шини, побутову техніку, а також додатково будуть встановлені контейнери для роздільного збору таких відходів як ПЕТ-пляшки, скло і папір.

Відкрити цей майданчик на вул. Льва, 4а планують до кінця року. 

Загалом Львівська міськрада планує організувати пункти збору будівельних відходів у всіх районах міста. 

Перший пункт, на вулиці Жовківський 18, працює вже три місяці. За цей час там приняли сміття від 87 людей. За серпень пункт зібрав 2 тонни відходів, у вересні – 900 кг, а в жовтня вже 120 кг. Щоб здати сміття, відвідувач пункту повинен мати будь-який документ, де вказано місце проживання, бо майданчиком можуть користуватись лише ті, хто живе у Львові. 

Нагадаємо, як заявив ще у жовтні заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, другий майданчик для збору будівельних відходів у місті планували відкрити саме у Галицькому районі.

Крім цього, до кінця року Львівська міська рада планує облаштувати на вул. Словацького підземний майданчик для збору відходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.