Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівське сміття

Понеділок, 5 листопада 2018, 10:17

Обладнання для пресу відходів перевезуть з Рясного на вулицю Пластову

львівське сміття

Обладнання для пресу макулатури та пластику перенесуть з Рясного на вул. Пласнову, де Львівська міськрада запланувала побудувати сміттєпереробний завод. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Наприкінці 2019 року спеціальне обладнання для пресування вторинної сировини перевезуть з Рясного на на вул. Пласнову, 13, де планують запустити Львівський сміттєпереробий завод. 

"У технічному завданні на проектування сміттєпереробного комплексу на Пластовій чітко визначено, що саме цей прес (його назва, його серійний номер) зазначені в технічному завданні, як таке обладнання, яке має бути використане при проектуванні заводу. І саме цей прес переїде на завод на Пластовій. Йдеться про пресувальне обладнання, подаючий конвеєр і інше додаткове обладнанням, яке може забезпечити обертання збрикетованих відходів", — розповів директор ЛКП "Зелене місто" Вадим Ноздря.

Пресувальне обладнання вже передали з "Львівспецкомунтрансу" на баланс ЛКП "Зелене місто". 

Нагадаємо, нещодавно львів'яни заблокували пішохідний перехід на вул. Богданівській біля кільця очисних споруд, бо невдоволенні планами Львівської міськради щодо перенесення пресувального обладнання на вул. Пластову, 13. 

Нагадаємо, Львівський міський голова Андрій Садовий заявив, що до кінця року міськрада оголосить, яка компанія будуватиме сміттєпереробний завод у Львові. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.