Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перекриття вул. Богданівської

ФБ Зінкевича

П'ятниця, 2 листопада 2018, 16:14

Більше 80 мешканців Знесіння прекрили дорогу через львівське смітття

перекриття вул. Богданівської

Активісти протестують проти перенесення сортувальної лінії на вул. Пластову та будівництва тут сміттєпереродного заводу.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівщини.

Сьогодні, орієнтовно з 15:00 год, близько 80 активістів заблокували пішохідний перехід на вул. Богданівській біля кільця очисних споруд.

Як написав на своїй сторінці у Фейсбуці депрутат Львівської міськради Ігор Зінкевич, ГО "Знесіння" та мешканці району перекрили дорогу через плани Львівської міської ради перенести сортувальну лінію з смт. Рясне на вул. Пластову.

Активісти таким чином протестують проти встановленя сортувальної лінії і побудови смітєпереробного заводу на вул. Пластовій.

Як зазначили патрульні, мітингувальники пропускають екстренний транспорт, а обїзди для інших видів транспорту здійснюються з вул. Богданівської та вул. Старознесенську, а з вул. Пластової – на вул. Польову.

Нагадаємо, у вересні львівські депутати не підтримали петицію про заборону будівництва сміттєпереробного заводу на Пластовій, 13 та пошуки для цього нової земельної ділянки. Тоді ж міський голова Львова прокоментував соціальну напругу, що виникла у звязку з планами будівництва львівського сміттєпереробного заводу.

Адже, на громадському слуханні щодо будівництва сміттєпереробного заводу, яке відбулося у липні цього року, львів'яни виступили проти будівництва заводу на вул. Пластовій.

Також наприкінці червня минулого року мешканці сіл Муроване та Сороки-Львівські написали звернення до депутата свого виборчого округу Львіської обласної ради з проханням інціювати звернення до Львівської обласної ради та Львівської міської ради з вимогою не допустити будівництво цього комплексу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.