Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аеропорт Львів

Вівторок, 6 листопада 2018, 10:50

У аеропорті "Львів" чергуватимуть наряди кінологів

аеропорт Львів

Цього тижня у львівському аеропорті патрулюватимуть спільні наряди поліції та кінологів для протидії перевезенню наркотиків.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції України.

Як заявив перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін, цього тижня до патрулювання аеропортів "Бориспіль" та "Жуляни" на Київщині, а також в Одесі та Львові, будуть залучені кінологічні підрозділи.

За його словами, такі заходи дадуть можливість перекрити канали постачання наркотичних речовин на територію України. Відтак, на патрулювання у великих аеропортах будуть залучені патрульні спільно з кінологами. 

"Поки ми хочемо провести експеримент в аеропортах Київської області, зокрема – в аеропортах "Бориспіль" та "Жуляни", а також в Одесі та Львові. Згодом така робота розпочнеться і в Харкові. Спільні наряди патрульної поліції та кінологів розпочнуть роботу в зоні прильоту та відльоту, а також на прилеглій території до аеропорту", – наголосив В’ячеслав Аброськін.

Нагадаємо, за результатами діяльності ДП "МА "Львів" ім. Данила Галицького", у вересні цього року, авіаперевезеннями скористалися 168,5 тисяч пасажирів, що на 41,1% більше, ніж у вересні 2017 року (119,4 тисяч пасажирів).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.