Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

охорона культурної спадщини у Львові

Вівторок, 6 листопада 2018, 11:32

Львів'янина оштрафували за встановлення пластикових вікон у пам'ятці архітектури

охорона культурної спадщини у Львові

Власник квартири на вул. Генерала Грекова заплатить штраф за заміну дерев'яного вікна на пластикове. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

Сьогодні, 6 листопада, на засіданні адміністративної комісії Львівської міськради розглянули 6 протоколів щодо порушення законодавства про охорону історичної спадщини та незаконних дій на об'єктах культурної спадщини у центрі Львова.

Відтак, власника квартири в будинку на вул. Генерала Грекова, 8 зобов'язали виплатити штраф у розмірі  850 грн за заміну одного дерев'яного вікна на пластикове. 

Розгляд справ  щодо правопорушень вчинених мешканцями будинків на вулицях Дорошенка, 59, Вірменській, 35 та Лесі Українки, 35 перенесли на наступне засідання адміністративної комісії. 

Нагадаємо, вчора Львівська міськрада заявила, що планує створити програму співфінансуваня реставрації вікон у будинках історичної частини міста. З бюджету Львова виділятимуть 60% від вартості реставрації дерев'яних вікон, а решту оплачуватимуть мешканці квартир. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.