Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Снопківський парк

Четвер, 8 листопада 2018, 14:55

У Львові дозволили забудовувати територію біля Снопківського парку

Снопківський парк

Львівські депутати затвердили детальний план території у районі вул. В. Стуса до межі парку "Снопківський", згідно з яким тут збудують багатоповерхівку.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати затвердили детальний план території у районі вул. В. Стуса до межі парку "Снопківський". "За" проголосувало 40 депутатів.

Зокрема, йдеться про розроблення містобудівної документації щодо комплексної забудови території на вул. В. Стуса поблизу парку "Снопківський", згідно із якою мале приватне підприємство "Архітектурна майстерня "Симетрія" хоче збудувати 9-поверховий житловий будинок на вул. Василя Стуса, 39.

Як писали Варіанти раніше, забудовник МПП "Архітектурна майстерня "Симетрія", який є власником земельної ділянки на вул. Василя Стуса, 39, хоче спорудити тут 9-поверховий житловий будинок на 31 квартиру із об'єктами комерції на першому поверсі та дворівневим підземним паркінгом.

Майданчик для дітей та відпочинку дорослих планують розмістити у Снопківському парку.

Нагадаємо, у липні поблизу вулиць Зелена і Липова Алея у Львові на території Снопківського парку екологи виявили несанкціоноване сміттєзвалище площею 240 кв.м. Вартість шкоди, завданої довкіллю, оцінюється у 110,7 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.