Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пікет Львівської ОДА

Понеділок, 12 листопада 2018, 09:20

Львівську ОДА пікетують через закон про розмитнення авто (оновлено)

пікет Львівської ОДА

Третю добу під стінам Львівської ОДА триває акція проти величезних ставок розмитнення автомобілів в Україні. 

Про це повідомляє Віктор Горбач на своїй сторінці у Фейсбуці.

З суботи під стінами Львівської ОДА на вул. Винниченка, 1 триває пікет активістів, якіпротестують проти величезних ставок розмитнення автомобілів в Україні. 

"Люди ж навіть не за ціни, не за "бляхи" стоять... людей просто вчергове тупо обманули ... розказували півроку про гарний закон, збирали десятки раз збори АЄС, запевняли що все буде компромісно ... в результаті жодна правка з 168 правок АЄС прийнята чи внесена не була", – наголосив Віктор Горбач.

Нагадаємо, минулого тижня Верховна Рада схвалила нову модель оподаткування легкових авто. Зокрема, встанолюються базові ставки акцизного податку для нового авто з бензиновим двигуном об'ємом до 3000 куб.см у 50 євро за одиницю, для більш кубатурних – 100 євро, а для дизельних авто до 3500 куб.см ставка складе 75 євро, для більш кубатурних – 150 євро. Далі до базових ставок будуть застосовуватися два коефіцієнта: від об'єму двигуна та від віку транспортного засобу.

Цей закон підтримали 20 нардепів з Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.