Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Понеділок, 12 листопада 2018, 10:55

«Укрпошту» руйнують, щоб викинути державу з ринку поштових послуг, – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Проблема «Укрпошти» – не поступ цивілізації, а менеджмент, який неспроможний гідно відповідати на виклики часу. 

Про це у своєму блозі на сайті «Гордон» написав голова Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба місцевого партосередку.

Політик зазначив, що впродовж останніх років ми стали свідками повного руйнування системи проводового радіо, переходу на цифрове телебачення, необдуманої комерціалізації залізниці, яка призвела до численних проблем сполучення між містами України, та інших негативних процесів, які все більше починають нагадувати внутрішню диверсію.

«Тепер влада взялася за те, що, здавалося б, є невід'ємним елементом життя кожного українця – пошту. Напередодні очільник «Укрпошти» Ігор Смілянський заявив про намір компанії закрити з 1 січня 2019 року майже дві третини відділень через збитковість. Перш за все це торкнеться сільських філій, альтернативи яким у більшості випадків немає», – наголосив Михайло Цимбалюк.

Голова «Батьківщини» на Львівщині зауважив, що обґрунтування такого рішення щонайменше дивне.

«Якщо проаналізувати зарплатну сітку керівного складу «Укрпошти», то складається враження, що в цій структурі не все так і погано – не кожен може похвалитися місячною зарплатою у півмільйона гривень. Так, у липні 2016 року Смілянський заявляв, що на посаді голови «Укрпошти» буде заробляти 333 тис. грн на місяць», – написав Михайло Цимбалюк.

Політик переконаний, що оптимізація пошти – це антисоціальний крок, який свідчить про повну відсутність стратегічного бачення або ж відверту антидержавницьку позицію.

«Уже зараз ми бачимо, як «приватники» повільно, але впевнено витісняють стратегічну державну структуру на маргінес. А відтак виникає питання: чи не стаємо ми свідками кулуарних домовленостей, спрямованих на чергове розбазарювання державних зусиль і обдирання громадян України?», – підсумував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.