Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівське сміття

Понеділок, 12 листопада 2018, 15:50

ТзОВ "Грінера Україна" встановить підземний майданчик для сміття на вул. Словацького у Львові

львівське сміття

Орієнтовна вартість майданчика – 800-900 тис грн. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

До кінця 2018 року ТзОВ "Грінера Україна", яке займається збором та вивезенням сміття з Галицького району Львова, встановить підземні контейнери для сміття на вулиці Словацького. 

Приблизна вартість контейнерного майданчика – 800-900 тис грн. Кошти з міського бюджету на нього не виділятимуть.

На майданчику встановлять 4 контейнери різного об’єму для для змішаних відходів та вторсировини (папір, пластик, ПЕТ, метал).

Перевага підземного майданчику для збору сміття у тому, що відходи зберігаються під землею і не створюють неприємного запаху.

"Все буде облаштовано з найновіших сучасних матеріалі. Це буде герметичний металевий або бетонний футляр, у який опускається сама капсула з контейнером. Контейнери будуть під землею, а зверху буде невелика конструкція, куди можна викидати сміття.

Також система влаштована таким чином, що GPS-сигнал буде попереджати перевізника, що контейнер вже заповнений і можна приїжджати і забирати сміття," - наголосив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак. 

Нагадаємо, власником компанії "Грінера Україна" є нібито колишній радник з питань інфраструктури міського голови Львова Андрія Садового Богдан Михалусь, який мешкає у США. У січні 2017 року проти чиновників Львівської міськради порушили кримінальну справу за фактом зловживання під час проведення конкурсу на вивіз сміття у Галицькому районі Львова, який виграло ТзОВ "Грінера Україна".

Додамо, нещодавно ТзОВ "Грінера Україна" розмістило контейнери для сміття за 5-6 метрів від території дитячого садка №38 для дітей з важкими розладами мови, що на вулиці Уласа Самчука, 21.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.