Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

сміттєзвалище

П'ятниця, 16 листопада 2018, 17:00

На Турківщині за 17 мільйонів рекультивують місцеве сміттєзвалище

сміттєзвалище

Турківська РДА замовила рекультивацію сміттєзвалища поблизу смт. Бориня за 17 млн грн.

Це було опубліковано на сайті публічних закупівель ProZorro.

Турківська районна державна адміністрація оголосила про закупівлю у системі ProZorro на рекультивацію (реконструкцію) полігону твердих побутових відходів в урочищі "Вільховата" на території Боринського селищної ради Турківського району.

Аукціон стартує 3 грудня, а усі роботи повинні бути виконані до 31 грудня 2019 року. Вартість рекультивації сміттєзвалища становить 17 516 249,80 грн.

Як йдеться у закупівлі, у рамках рекультувації повинні бути виконані такі роботи: влаштування газового дренажу; видалення чагарників; переукладання існуючого сміття; карта складування ТПВ; біологічна рекультивація карти складування ТПВ; мережа відводу поверхневих вод.

Нагадаємо, станом на кінець 2017 року, на Львівщині 58 сміттєзвалищ потребували невідкладної рекультивації.

Згідно з Програмою поводження з твердими побутовими відходами у Львівській області на 2017-2022 роки, до 2022 року на Львівщині планують залишити лише 7 полігонів ТПВ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.