Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Національний корпус

Вівторок, 20 листопада 2018, 18:40

Нацкорпус обурився висуненням Кошулинського

Національний корпус

"Національний Корпус" не підтримує маркування Руслана Кошулинського єдиним кандидатом від націоналістичного табору.

Про це повідомляє партія "Національний Корпус" на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Рішення про підтримку Кошулинського "націоналістичним рухом" було прийнято кулуарно, без широкого обговорення та всупереч Маніфесту націоналістичних сил. Люди, які поставили свої підписи під "документом", не мають реального авторитету серед мільйонів українських націоналістів", – йдеться у повідомленні.

Представники партії вважають, що лідером від націоналістичного табору має бути очільник "Національного корпусу" Андрій Білецький. 

"На початку "русской весны" він захистив український Харків, під його керівництвом було звільнено Маріуполь. Саме Білецький створив полк "Азов", який став одним з найбоєздатніших в країні підрозділів, а згодом заснував "Національний Корпус" – партію, навколо якої об’єднались ветерани російсько-української війни та молодь, яка прагне змінити країну", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно у підтримку кандидатури Руслана Кошулинського на наступних президентських виборах виступили ВО "Свобода" , "Правий Сектор", ОУН, КУН та "С14".

Додамо, у жовтні ВО "Свобода" висунула кандидатом в президенти Руслана Кошулинського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.