Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівський транспорт

Середа, 21 листопада 2018, 10:10

Львівелелектротранс посилить маршрут №29 великими автобусами

львівський транспорт

12 нових автобусів почуть курсувати з 26 листопада.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З понеділка, 26 листопада, на маршруті № 29 курсуватимуть великі автобуси.

"Зокрема великі автобуси вже курсують на маршруті № 49А, у мікрорайон Рясне, великі автобуси курсують на маршруті № 5А у м. Винники. З понеділка великими автобусами буде підсилено ще й маршрут № 29", – заявив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрій Білий.

За його словами, управління транспорту працює в робочій групі над рішенням по підсиленню транспорту для смт. Рудно та смт. Брюхович.

"Наше підприємство виграло конкурс на обслуговування маршруту № 29. З понеділка, 26 листопада, на цьому маршруті курсуватиме 12 великих, низькопідлогових автобусів. Зараз на маршруті курсує 12 малих автобусів", –директор ЛК "АТП-1" розповів Орест Хамула.

Також у майбутньому планують підсилити автобусні маршрути, які курсують у мікрорайон вул. Наукова.

Нагадаємо, що Львів вже отримав 30 вживаних трамваїв з Берліна. 

Зазначимо, міський голова Андрій Садовий Андрій Садовий заявив, що міськрада не планує піднімати вартість проїзду у громадському транспорті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.