Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

висадка дерев у Миколаєві

Миколаївцемент

Прес-реліз,   Середа, 21 листопада 2018, 10:05

Миколаївцемент подарував «дерева миру» мешканцям Миколаєва

висадка дерев у Миколаєві

20 листопада  у центральному парку міста Миколаєва Львівської області висадили 6 декоративних дерев – магнолій.

Вартісні рослини – подарунок місту від ПрАТ «Миколаївцемент», члена групи CRH в Україні, в межах осіннього етапу безстрокової Всеукраїнської екологічної акції «Посади дерево миру».

Мета заходу – привернення уваги людей до бережливого ставлення до довкілля, підвищення екологічної свідомості та еко-патріотизму.

«Турбота про довкілля та вклад у суспільний добробут громади – одні з найголовніших пріоритетів усіх підприємств CRH в Україні. Висаджуючи ці дерева – закликаємо усіх берегти довкілля і підтримувати цю акцію; Ми переконані, що алея магнолій стане чудовою окрасою Миколаєва та цікавою локацією для мешканців і гостей міста», – наголосив голова правління Андрій Звіринський.

У соціально-екологічній акції взяли участь представники ПрАТ «Миколаївцемент» спільно з керівництвом міста й району, а також з обласним департаментом екології.

Зауважимо, що аналогічний захід цементний завод проводив минулоріч, відтак алея магнолій в центрі Миколаєва налічує вже 12 декоративних рослин.

Акцію підтримали й інші заводи групи CRH – ПАТ «Подільський цемент» і ТОВ «Цемент».

Додамо, завод «Миколаївцемент» діє з 1950 року. У 2013 підприємство придбала група CRH, до складу якої також входять ПАТ «Подільський цемент» і ТОВ «Цемент».

CRH – це провідна міжнародна диверсифікована група компаній-виробників будівельних матеріалів. На її 3 800 підприємствах в 31 країні працює приблизно 87 000 осіб. За ринковою капіталізацією близько 27 млрд євро (квітень 2017 року).

CRH є найбільшим виробником і постачальником будівельних матеріалів у Північній Америці і другим у світі. Група займає провідні позиції в Європі, а також має стабільні стратегічні позиції в регіонах з економіками, що розвиваються, наприклад у Азії та Південній Америці. CRH прагне вдосконалювати будівельну галузь, пропонуючи найкращі матеріали для будівництва та ремонтів інфраструктури, житлових та комерційних проектів. CRH входить до переліку Fortune 500, є учасником біржових індексів FTSE 100, EURO STOXX 50 і ISEQ 20. Американські депозитарні акції CRH котуються на Нью-Йоркській фондовій біржі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.