Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

Вівторок, 16 жовтня 2012, 12:43

У Львові відкрили Сихівський райвідділ міліції (ВІДЕО)

У Сихівському районі міста Львова відбулося відкриття адміністративної будівлі райвідділу міліції.

Урочисте відкриття відбулося сьогодні, 16 жовтня, за участі Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка. 

У райвідділі, що розташований за адресою проспект Червоної Калини, 66, є 3 камери, в яких затримані особи можуть перебувати максимально до трьох днів. Окрім цього, він обладнаний айбоксом з чотирма мовами, за допомогою якого можна залишити голосове повідомлення або ж заяву. 

Кабінети у новоствореному райвідділі виявились напівпрозорими і з жалюзями, тоді як недавно головний міліціонер Львівщини Олександр Рудяк заявляв, що вони будуть повністю прозорими.

"Прозорість повинна бути для громадськості, щоб громада, яка живе у цьому районі бачила і розуміла, що міліція працює прозоро – тобто знаходить відповіді на її запитання. А чи будуть стіни скляними, чи бетонними – це лише частково має вигляд прозорості", – прокоментував ситуацію Захарченко.

Точну вартість будівництва, за словами міського голови Львова Андрія Садового, досить складно визначити, оскільки приміщення почали будувати ще 10 років тому, а 2 роки тому Львівська міська рада передала його на баланс Міністерства внутрішніх справ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.