Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Wizz Air

Середа, 21 листопада 2018, 11:11

Порошенко вмовив Wizz Air повернути свою дочірню компанію в Україну

Wizz Air

"Візз Ейр Україна" має на меті отримати ліцензію українського авіаперевізника вже наступного, 2019 року.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Угорський лоу-кост Wizz Air планує відновити роботу української дочки "Візз Ейр Україна" в 2019 році.

За підсумками зустрічі президента України Петра Порошенка та генерального директора Wizz Air Джозефа Вараді сторони дійшли згоди щодо того, що відновлення діяльності "Візз Ейр Україна" сприяло б розвитку української авіаційної галузі, забезпечуючи високоефективні з точки зору витрат і якості пропозиції для подорожей.

"На підтвердження нашої прихильності Україні та у відповідь на високий попит споживачів Wizz готова найближчим часом суттєво збільшити обсяг інвестицій у країну. Зокрема, йдеться про відновлення роботи нашої української дочірньої компанії "Візз Ейр Україна", і тут ми розраховуємо на необхідну підтримку від представників української влади", - заявив генеральний директор Wizz Air Джозеф Вараді.

Компанія планує інвестувати $2,5 млрд для збільшення українського авіапарку до 20 нових літаків Airbus A320 та Airbus A321.

Нагадаємо, 29 жовтня авіакомпанія Wizz Air запустить з аеропорту "Львів" авіарейси у столицю Литви Вільнюс, а з 30 жовтня – у столицю Словаччини Братиславу. На першому маршруті рейси будуть двічі на тиждень (понеділки і п’ятниці), на другому – три рази в тиждень (вівторки, четверги і суботи). Вартість квитків стартує від 299 грн.

Wizz Аir працює в Україні з 2008 року. Тривалий час компанія здійснювала польоти лише у Київ, втім навесні цього року вона повернулась і до Львова, запровадивши авіарейси до Берліна і Вроцлава.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.