Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прокуратура львова

Четвер, 22 листопада 2018, 10:20

Дрогобицька міськрада незаконно віддала на приватизацію 234 м² нерухомості

прокуратура львова

5 листопада місцева прокуратура через суд повернула майно у власність громади.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Дрогобицька місцева прокуратура подала позов до господарського суду Львівської області до одного зі підприємств, виконкому Дрогобицької міської ради, з метою визнання недісйними рішень органу місцевого самоврядування.

Прокуратура вимагала визнати недійсним договір купівлі-продажу нерухомого майна площею 234,3 м², розташованого у Дрогобичі на вул.Грушевського, 70, а також повернути цю територію у власність місцевої громади.

Було встановлено, Дрогобицька міськрада, під час здійснення приватизації вказаного об'єкта допустила порушення норм чинного законодавства. Суд визнав підставними вимоги прокуратури та задоволив позов повністю цьогоріч, 5 листопада.

Відтак, підприємця зобов’язано повернути нерухомість вартістю майже півмільйона гривень у власність та розпорядження управління комунальної власності Дрогобицької міськради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.