Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

заборгованість з зарплати

zib.com.ua

Четвер, 22 листопада 2018, 11:40

Заступник Синютки контролюватиме ситуацію із виплатою зарплат на Львівщині

заборгованість з зарплати

У облдержадміністрації створили спеціальну робочу групу для вирішення проблем із виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки 1237/0/5-18 від 21 листопада 2018 року.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка розпорядився створити робочу групу, яка контролюватиме виплати заборгованої зарплати працівникам бюджетної сфери та вирішуватиме цю проблему.

"Створити робочу групу з врегулювання проблемних питань виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери та затвердити її склад згідно з додатком", – йдеться у розпорядженні.

Відтак, робоча група має проаналізувати використання органами місцевого самоврядування коштів освітньої та медичної субвенцій та забезпеченість до кінця року виплати заробітної плати бюджетним працівникам.

Очолив цю робочу групу перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський, його заступником став директор департаменту фінансів Львівської ОДА Олег Демків.

Також до складу робочої групи увійшли: директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Любомира Мандзій, начальник Головного управління Державної казначейської служби України у Львівській області Петро Могиляк, директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Ірина Микичак.

Нагадаємо, станом на 1 жовтня заборгованість з зарплати у області становила 89,8 млн грн. Одними із найбільших боржників області є ДП "Львівські авіалінії", "УкрЗахідВуглебуд", "Монтажник Львів" та "Теплоенергопроект".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.